Aida Raw Servise

Aida Raw Servise

Aida Raw er et stentøy servise utviklet i samarbeid med redaktør og skuespiller Christiane Schaumburg-Müller. Som navnet tilsier har Raw servise en røff profil. Tallerkenene har lave kanter på siden, og de minner mye om å spise direkte fra en sten.

Raw servise har tatt utgangspunkt i det naturlige, og laget et servise inspirert av det nordiske designbildet. Serviset er håndlaget, slik at hver servisedel vil ha ulikheter og unike detaljer.

Fargene benyttet i Aida Raw serviset er hentet fra mineralriket, og forsterker på denne måten det naturlige og røffe ved konseptet. Serviset kommer i grå og sort, men også i fargene nude og mørke-grønn.

Frokosttallerkenene i Aida Raw servise har en diameter på 20 cm og 23 cm. De større middagstallerkenene har en diameter på 28.  Nytt i Raw serviset er ulike tallerkener i tre, som igjen er med på å skape det naturlige skandinaviske uttrykket.

Videre finner man i Raw servise fra Aida også et bredt utvalg i ulike kopper og krus, samt serveringsfat og skåler. Serviset byr også på ulike matchende vaser som kan brukes som en del av borddekkingen.