Rörstrand Sunborn Servise

Rörstrand Sundborn Servise

Sunborn er et sommerlig og friskt sommer-servise fra Svenske Rörstrand. Serviset ble designet av Pia Rönndahl og preget av klassiske blomster og border.

Navnet «Sunborn» er hentet fra byen hvor den Svenske billedkunstneren Carl Larsson levde store deler av livet sitt. På denne måten får man ytterligere fremhevet det Svenske og Skandinaviske kulturpreget i serviset.

Serviset har et sommerlig og vårlig preg, og egner seg derfor godt til solrike frokoster på terrassen eller i hagen. Serviset er laget i porselen.

Tallerkenene i Rörstrand Sunborn serviset kommer i flere størrelser. Tallerkenene finnes i størrelsene 18 cm, 21 cm, 24 cm og 27 cm. Disse egner seg fra alt til frokost til lunsj og middag. I serviset finner man også ulike dype tallerkener og serveringsskåler, samt et 3 dl Sunborn-krus med hank.

Videre i serviset finner man også Sunborn servietter, illustrert med de samme blomstene og bordene man finner på tallerkenene. Disse passer perfekt dersom man ønsker å dekke til gjester en vakker vår- eller sommerdag.