Musselmalt Mega Servise

Musselmalet Mega Blå

Royal Copenhagen sine Musselmalet serier ble først designet i 1775, da som Musselmalet riflet. Musselmalet Riflet ble redesignet i 1885, og har siden den tid også kommet i flere moderne utgaver.

Musselmalet Mega er en av de nyere utgave, designet i 2000 av Karen Kjældgård-Larsen. Musselmalet Mega er en forstørret versjon av det originale Musselmalet designet, og gjør seg på denne måten mer relevant til det mer moderne og ungdommelige publikum.

Musselmalet Mega servise er utviklet i klassisk og solid Royal Copenhagen porselen. Mega serviset fra Royal Copenhagen kommer i flere ulike variasjoner der blomstene er plassert på ulike steder på tallerkenen. Dette gir mulighet for å skape litt variasjon i borddekkingen.

I Musselmalet Mega serviset finner du små tallerkener i størrelsene 17 cm, 19 cm og 22 cm. Det er også en større middagstallerken med diameter på 27 cm. I serviset finner man også et bredt utvalg av serveringsfat og skåler, samt kopper og krus, kanner, vaser, smørbokser og annet.

I Musselmalet Mega serviset finner man ved siden av denne blå utgaven, også en tilsvarende utgave med svart dekor. Dette serviset er også designet av Karen Kjældgård-Larsen, og ble lagt til i 2006.