Bitz Servise

Bitz Servise i Stentøy

Bitz servise er et flott servise i stentøy, perfekt for en flott frokostoppdekking. Serviset er utviklet av den danske ernæringseksperten Christian Bitz, som også er kjent fra flere TV-opptredener.

Serviset er preget av sterke farger og kontraster. Tallerkenene i Bitz servise har gjerne en farge på tallerkenens overflate, mens undersiden er i en annen farge. Blant fargekombinasjonene finner man grå, grå / lyseblå, grønn, svart / mørkeblå, svart / amber, svart / lilla, grå / rosa og grå /creme.

Bitz servise

Formålet med designet er å utvikle tallerkener som virker større enn det de er. På denne måten ønsker Christian Bitz at vi naturlig skal servere oss selv med mindre porsjoner, og på denne måten begrense kaloriinntaket.

Bitz frokost- og lunsjtallerkener har en diameter på 21 cm, mens de store tallerkenene i Bitz servise har en diameter på 27 cm. Videre i serviset finner man også et bredt utvalg i skåler som kan benyttes både som servise, servering, eller som dekorasjon på stuebordet eller i vinduskarmen.

Bitz serviset har også et godt utvalg av ulike kaffekopper og krus, samt eggeglass, serveringsfat, bestikk og vinglass.